Op Sportarbeidsmarkt.nl worden naast talloze vacatures ook artikelen gepubliceerd die interessant zijn voor mensen die in de sportwereld (willen) werken, bijvoorbeeld als werkgever, werknemer, zzp'er, bestuurder en/of vrijwilliger. De artikelen zijn veelal geschreven door journalisten en columnisten van Sport Knowhow XL, informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt.

Jong Oranje - de organisatie voor young professionals in de sport - heeft een nieuw bestuur. De club heeft zo’n 400 leden die in hun werk allemaal te maken hebben met sport.
22 juni 2023
werken in de sport, sportbestuur
Huub Stammes heeft in zijn carrière te maken gehad met ruim twintig voorzitters, en kan dus als ervaringsdeskundige worden gezien. We vroegen hem om zijn bestuurlijke ervaringen met ons te delen.
16 mei 2023
werken in de sport, vrijwilligers, sportbestuur, sportbond
Berit van Dobbenburgh-Meyboom is sinds november 2019 directeur van de Nederlandse Bridge Bond. Zij trof een gezonde bond aan, die vrijwel direct na haar aantreden hard werd getroffen door de coronapandemie. Het leidde tot een stevige terugloop in ledental
11 april 2023
werken in de sport, sportbestuur, sportbond
Leiders creëren zo leiders en die kan de sport goed gebruiken om ook in 2050 het inspirerende hart van de gemeenschap te blijven.
10 januari 2023
vrijwilligers, sportbestuur
#replace title#