> Sport Knowhow XL is gelanceerd in het najaar van 2007 en heeft zich nadien snel ontwikkeld tot het grootste informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt in Nederland. Wekelijks produceert Sport Knowhow XL een nieuwsbrief - met o.m. nieuwsberichten, interviews en columns - die worden verzonden aan zo'n 6.300 professionals werkzaam in de sport.

> Daarnaast kreeg Sport Knowhow XL landelijk grote bekendheid vanwege het vrijwel dagelijks plaatsen van personeelsadvertenties voor een grote schare opdrachtgevers van inmiddels meer dan 500 organisaties die in of vóór de sportwereld werkzaam zijn.

> Om de markt van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt beter te laten matchen met elkaar en zo een nieuwe bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van de sportsector is Sport Knowhow XL dit platform Sportarbeidsmarkt.nl gestart. Inmiddels zijn meer dan 3.000 mensen die geïnteresseerd zijn in vacatures in de sportwereld bij ons geregistreerd.


Welkom op Sportarbeidsmarkt.nl!

> Op dit platform kunnen werkzoekenden gericht zoeken naar vacatures door filters in te stellen. Andersom worden de personeelsadvertenties gelabeld aan belangrijke kenmerken, waardoor de match tussen vraag en aanbod sneller gerealiseerd wordt.

> Heeft jouw organisatie een vacature in de sport? Met Sportarbeidsmarkt.nl richt je je tot het hart van de doelgroep. De vacatures worden gericht en veelvuldig geraadpleegd.

> Tegenover deze kwalitatief hoogwaardige en voor de Nederlandse sport unieke dienstverlening staat een vergoeding van slechts 59 euro (excl. BTW) per personeelsadvertentie. De advertentie blijft op Sportarbeidsmarkt.nl zichtbaar tót de uiterste datum om op de vacature te reageren, zoals die vermeld is in de advertentietekst.

> Als je van onze diensten gebruik wilt maken, stuur dan de advertentietekst(en) in een word-bestand (en als je een nieuwe klant bent ook de factuurgegevens) naar vacature@skxl.nl. Heb je eerst vragen? Bel dan met 06-5579 3708.

> 3.000 werkzoekenden
> 500 opdrachtgevers
filters als matchmaker
#replace title#