> Er is geen platform in Nederland waarmee je met personeelsadvertenties specifiek in de sportwereld een groter bereik genereert dan Sportarbeidsmarkt.nl. Meer dan 3.000 mensen hebben zich bij ons met hun e-mailadres geregistreerd omdat ze geïnteresseerd zijn in nieuwe vacatures in de sportwereld. Die 3.000 mensen zijn werkzaam bij uiteenlopende organisaties óf ambiëren dat in de nabije toekomst.

> Denk bijvoorbeeld aan de vele mensen die een MBO- of HBO-opleiding op sportgebied hebben afgerond en willen werken als buurtsportcoach, combinatiefunctionaris, vakleerkracht, sport- en bewegingsleider en/of trainer.

> Denk ook bijvoorbeeld aan academisch geschoolde werkzoekenden die graag als docent en/of onderzoeker willen werken aan een hogeschool of universiteit.

> Denk verder aan (beleids)medewerkers van NOC*NSF of een van de 93 landelijke sportorganisaties (voornamelijk sportbonden) die bij NOC*NSF zijn aangesloten en een volgende stap in hun carrière willen maken. Denk ook aan mensen die werkzaam zijn bij gerenommeerde instellingen als Kenniscentrum Sport & Bewegen en Mulier Instituut en bij andere onderzoek- en adviesbureaus.

> Tot de werkzoekenden in ons bestand behoren ook mensen die werkzaam zijn bij gemeente, provincie of landelijke overheid. En last but not least de laatstejaarsstudenten aan een van de vele hogescholen waar we directe lijntjes mee onderhouden.

Wil je een personeelsadvertentie plaatsen? Lees hier verder!

#replace title#