Als projectleider trainersbegeleiding ben je verantwoordelijk voor het coördineren van en samenwerken met sportbedrijven, onderwijs en bonden. Alle inspanningen zijn gericht op het gebied van het bevorderen van de deskundigheid en groei in aantal van trainersbegeleiders. Je zorgt ervoor dat producten en diensten samen met de sector ontwikkelt, gerealiseerd en in gebruik genomen worden. Hierin ben je verantwoordelijk voor het hele project, van idee tot implementatie. Je speelt een belangrijke rol bij het realiseren van optimale aandacht voor de rol van trainersbegeleiders bij sportclubs. Uiteindelijk ervaren zijzelf, en ook de sporters, meer sportplezier en blijven daardoor langer actief. Op deze manier dragen we bij aan de groeidoelstelling van 12 miljoen wekelijkse sporters.
Belangrijke uitgangspunten hierin zijn:
- Sector breed kunnen denken en handelen.
- Sturen op zelfregulering en lokaal centraal zetten
- Werken vanuit: ‘In de eenvoud herkent men de meester’
Een Dag uit het Leven van een Projectleider Deskundig Kader & Trainersbegeleiding
Je begint om 08:30 met een check-in met je team, waarin jullie de taken en prioriteiten van de dag bespreken. Om 09:00 heb je een overleg met sportbonden, het onderwijs en een aantal grote gemeentelijke sportbedrijven. Samen bespreken jullie hoe het landelijke beleid lokaal beter toegepast kan worden, en jullie komen tot concrete afspraken.
Daarna werk je met een teamlid aan een bijeenkomst waarin de ‘pedagogische uitgangspunten’ voor trainers en officials centraal staan. Jullie bedenken hoe de bijeenkomst voor diverse bonden, onderwijsinstellingen en sportbedrijven toegankelijk kan worden. Daarnaast hoe de terugkoppeling plaats gaat vinden naar deze doelgroepen aan de hand van de vraag die zij gesteld hebben, wat de aanleiding was om een voorstel voor een dergelijke bijeenkomst te maken.
Tijdens de lunch heb je een informeel gesprek met collega’s, waarbij nieuwe ideeën voor gezamenlijke projecten ontstaan.
Na de lunch is er een voortgangsoverleg met stakeholders van een lopend project. Je bespreekt de stand van zaken, stemt af op doelen en waarborgt dat alles op schema blijft. Om 14:30 brainstorm je met de afdeling Topsport over hoe jullie projecten elkaar kunnen versterken.
Om 16:30 evalueer je de dag en stel je de actiepunten voor morgen op. Met een voldaan gevoel sluit je de werkdag af.
Wat vragen we van een projectleider?
Onze ideale kandidaat werkt zorgvuldig en gestructureerd en kent de sport. Je blijft ook onder tijdsdruk oog hebben voor details. Je bent gericht op samenwerken, om met diverse stakeholders de gestelde doelen te halen.
Daarnaast doorzie jij het communicatieniveau in gesprekken en herken jij de behoeftes en belangen van de ander. Hier speel jij makkelijk op in en je weet zaken tactvol te formuleren. Het zelfstandig indelen van de beschikbare tijd en het stellen van prioriteiten gaat jou makkelijk af. Je denkt oplossingsgericht in samenspraak met de stakeholders en wanneer het nodig is schakel je tijdig de hulp van anderen in. Je neemt verantwoordelijkheid over de gemaakt doelen en verstevigd die in gesprek met je afdeling, je team en betrokken stakeholders. Het is belangrijk dat je de sportbonden en andere sportorganisaties vertegenwoordigt. Je handelt vanuit de overtuiging dat sportbonden, gemeenten /sportbedrijven en het onderwijs- met elkaar – de sport sterker maken. Vanuit de diverse opdrachten werk je samen met de relevante projectmedewerkers en leg je verantwoording af bij je teamleider.
Wij bieden
Jij hebt
Competenties
Informatie
Voor inhoudelijke vragen over de functie mail je met Joost van Geel via joost.vangeel@nocnsf.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij HR via jobs@nocnsf.nl.
Enthousiast?
Stuur dan uiterlijk 22 september a.s. je sollicitatie in via deze link.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 4 december. We vragen je daar rekening mee te houden.
Een opdracht of case kan onderdeel zijn van het proces. Hoe dit eruit gaat zien, gaan wij laten weten aan de kandidaten die uitgenodigd worden.
NOC*NSF
#wewinnenveelmetsport
Werken bij NOC*NSF betekent een werkplek in het ‘huis van de sport’ op het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. Wij hebben een vitaliteitsprogramma en diverse sportmogelijkheden in een prachtige bosrijke omgeving. Onze inspirerende vernieuwde werkomgeving ademt sport. Het levert een grote bijdrage aan het nieuwe werken waarin ontmoeten, kennis delen en samenwerken centraal staan.
NOC*NSF voert een actief diversiteitsbeleid. We geloven dat teams sterker worden als ze divers zijn samengesteld. Bovenal willen we een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. Help jij onze missie te laten slagen?