Zwemonderwijzer – ABC | Sportbedrijf Nunspeet

In het kort
trainer/ coach/ instructeur/ technisch coördinator
0 - 20 uur
MBO
Gelderland
20 november, 13:47
9 december, 23:59

Sportbedrijf Nunspeet is een jong, fris en innoverend bedrijf voor sport en bewegen in de gemeente Nunspeet. Wij bieden sport en bewegen een aansprekend podium. Wij stimuleren de sportdeelname en actieve sportbeleving. Sportbedrijf Nunspeet is een ambitieuze organisatie. Wij hebben als doel iedereen in de gemeente Nunspeet en omgeving in beweging te krijgen en houden. Wij zoeken een collega die dit doel met ons wil realiseren. Aangeboden wordt een veelzijdige functie met een grote mate van zelfstandigheid:

Zwemonderwijzer-ABC m/v
uren in overleg

Wat ga je doen?
Je zorgt dat onze klanten een leuke dag hebben in een schoon en veilig bad. Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh heeft een 6-baans 25-meterbad, een chloor- en chemicaliënvrij doelgroepenbad, een recreatiebad en een peuterbad met spuitelementen. Daarnaast zijn er twee glijbanen, een whirlpool en een stoomcabine. Je wisselt geregeld van bad. Ook schoonmaakwerkzaamheden horen erbij. Je leert kinderen volgens de Zwem-ABC-methode zwemmen, waarbij veiligheid, plezier en spelenderwijs leren in het water altijd voorop staan. Schoolzwemmen geven we op basis van het Swim2Play programma, wat basisscholieren spelenderwijs leert omgaan met verschillende situaties in het water.

Wat vinden wij belangrijk?
Je staat enthousiast en energiek langs de badrand om onze bezoekers antwoord te geven op hun vragen, te voorzien van een sportief advies of een spetterende zwemles. Als teamlid wil je het beste uit jezelf halen en sta je open voor verbetering. Wij zijn bijna 365 dagen per jaar open van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Een portie flexibiliteit is daarom van belang. Je wordt ingeroosterd in het basisrooster en per vier weken werken in het weekend hoort bij je takenpakket. Wij zijn een hecht team en bij ziekte vallen we voor elkaar in.

Vereisten

  • Minimaal 18 jaar
  • Diploma ABC-Zwemonderwijzer
  • EHBO- en AED-diploma

Wat bieden wij?
Wij bieden ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden aan. Het salaris wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring conform de cao Zwembaden.

Voel jij je als een vis in en om het water?
Stuur dan jouw motivatie en curriculum vóór 10 december 2023 naar Joke Passchier via het e-mailadres: j.passchier@sportbedrijfnunspeet.nl. Wil je meer informatie over de functie? Neem contact op met Joke Passchier via het telefoonnummer: 0341–256 954.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen
Type vacature
trainer/ coach/ instructeur/ technisch coördinator
Aantal uren
0 - 20 uur
Opleidingsniveau
MBO
Provincie
Gelderland
Datum van plaatsen
20 november, 13:47
Expiratie datum
9 december, 23:59
#replace title#